КОСТАДИНОВ: НЕ ЗА СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО ОД ОПШТИНАТА, НЕ ЗА СЛУЖБЕН ТЕЛЕФОН НА СМЕТКА НА ГРАЃАНИТЕ!

октомври 29, 2021

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Не за службено возило од општината, не за службен телефон на сметка на општината и граѓаните.

Една од првите одлуки кои ќе ги предложам до советот на општина Струмица ќе биде продажба на службеното возило на градоначалникот, финансиите од средствата ќе бидат наменети за проект Младински Културен Центар во Струмица.

Само на тој начин ќе ја реализираме нашата заедничка главна цел, Струмица Европски главен град на младите.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: