КОСТА КОСТАДИНОВ: Ветив дека и после изборите редовно ќе се среќавам со граѓаните, тоа и се случува!

ноември 16, 2021

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Зборот кај мене е збор!

Ветив дека и после изборите редовно ќе се среќавам со граѓаните, тоа и се случува.

Имаме убави села и вредни домаќини во нив.

Тие заслужуваат квалитетни услови за живот.

Јас ветив, модерни села во мојот мандат и започнувам да го исполнувам ветеното.

Вечерва одржавме Јавни собири со жителите на Сачево и Дабиле. Разговаравме за животот, проблемите и што треба да се направи за тој да биде уште подобар.
Заедно ги утврдивме приоритетите кои ќе ги реализираме во следната буџетска година.

Од срце за селата во Општина Струмица.❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ