КОСТА КОСТАДИНОВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА СТРУМИЦА: Она што е напишано во моево срце да го најде патот до вашите срца.

јануари 1, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Почитувани сограѓани, мои струмичани
Оваа видео порака од мене до Вас е најдобриот начин, она што е напишано во моево срце да го најде патот до вашите срца.
Среќна Нова 2022 година❤

КЛИКНИ ОВДЕ НА ЛИНКОТ: https://www.facebook.com/kostadinkostadinov4/videos/410984160757611

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: