КОСТА КОСТАДИНОВ: ДОНЕСЕНА Е ОДЛУКА ЗА ПРОДАЖБА НА СЛУЖБЕНОТО ВОЗИЛО ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ!

ноември 15, 2021

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Донесена е одлука на Совет на општина Струмица за продажба на службеното возило за градоначалникот!

Средствата ќе бидат планирани во новиот буџет за 2022 година за проект за Младински Културен Центар.

Ветено, сторено.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: