Home

Perdormire
Струмица Хроника

КОНТРОЛА НА СВР: 5 ВОЗАЧИ НА МОТОЦИКЛИ КАЗНЕТИ ВО СТРУМИЦА!

Home

На 18.09.2022 во периодот од 16.00 до 22.00 часот на подрачјето на СВР Струмица била спроведена акциска контрола над возачи на мотоцикли. Притоа, биле констатирани 20 прекршоци, од кои 7 во Гевгелија, по 5 во Струмица и Радовиш и 3 во Валандово, а бил одземен и еден мотоцикл. За сите констатирани прекршоци биле поднесени соодветни пријави.