„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА ПОМОШНИК КУВАР/КА, САЛАТЕР/КА, ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА, КЕЛНЕР/КИ, ШАНКЕР/КИ И МЕНАЏЕР/КА!

август 18, 2022

„КОНЦЕПТ“ во Струмица вработува на следниве позиции:

– ПОМОШНИК КУВАР/КА
– САЛАТЕР/КА
-ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА
– КЕЛНЕР/КА
– ШАНКЕР/КА И МЕНАЏЕР/КА

Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број:075 347 502

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: