Home

Perdormire
Струмица

„КОМУНАЛЕЦ“ – СТРУМИЦА ОВОЗМОЖИ ДА ГИ ПЛАЌАТЕ ВАШИТЕ СМЕТКИ ОНЛАЈН!

Home

ЈПКД „Комуналец” Струмица по барање на голем број корисници овозможи ОНЛАЈН плаќање на комуналната сметка.
Се што треба да направите е да ја посетите страната www.ekomunalec.24×7.mk/ да го внесете бројот на баркодот на вашата сметка и вашиот е-маил на кој ќе добиете потврда дека сметката е платена.
За сите прашања во врска со онлајн плаќањето можете да се обратите и на e-smetka@komunalec-strumica.com.mk и во најскоро време ќе добиете одговор.
До страната за онлајн плаќање можете да дојдете и преку копчето поставено на нашата веб страна www.komunalec-strumica.com.mk