Home

Perdormire
Струмица

„КОМУНАЛЕЦ“-СТРУМИЦА ОТВОРИ НОВ ЦЕНТАР КАЈ СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ ЗА ПЛАЌАЊЕ СМЕТКИ ЗА ВОДА И КОМУНАЛНИ УСЛУГИ!

Home

ЈПКД Комуналец Струмица ги известува своите корисници кои гравитираат околу средното Техничко училиште ,, Никола Карев,, дека отвори нов центар за корисници и наплата. Објектот се наоѓа до наплатниот центар на Македонски Пошти во бараките кај средното Техничко училиште ,, Никола Карев,,. Центарот ке работи со полно работно време односно секој работен ден од 7 до 19 часот и Сабота од 7 до 13 часот. Во центарот граѓаните ке можат да ги плакаат своите сметки за вода и комунални услуги.