Home

Perdormire
Струмица

КЛУБ „ИНДУСТРИЈАЛ“-СТРУМИЦА: ЈАВНОТО МИСЛЕЊЕ ДОПРЕ ДО НАС, ГИ ЗАТВАРАМЕ ВРАТИТЕ ЗА НАШЕ ДОБРО-СИТЕ НАСТАНИ ПРЕЗАКАЖАНИ!

Home

КЛУБ „ИНДУСТРИЈАЛ“-СТРУМИЦА: 

Почитувани, доброто е да го слушневме јавното мислење од граѓаните,
#ClubIndustrial поради општествена одговорност ги затвара вратите за доброто на нас и доброто за сите околу нас!
Бидејќи како водичи на младите сите угостителски објекти препорачуваме да ги затворат објектите и да земат пример од нас!
Имаме едно општество и еден живот!!

Сите настани ќе бидат презакажани за други дати и ќе биде објавено наскоро!

Со почит Club Industrial!