Perdormire
Струмица

КЛУБ „ACOUSTIC“ ЗАПОЧНУВА СО РАБОТА: ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НИВНАТА ПРВА АГЕНДА ЗА ВИКЕНДОТ!

Почитувани, со радост ве известуваме дека започнува една нова урбана приказна во ноќниот живот во Струмица каде ке гостуваат добри бендови и диџеи и ке се случуваат разни забави ке се стекнуваат нови познанства ке се раѓаат нови љубови и пред се ке биде добра дружба. Местото е ГТЦ Глобал 3ти кат! Клуб Акустик уште првиот викенд Ви нуди одлична забава :

– Четврток 28.11.2019
Отвараме со Дрти Сајд во живо
(прекрасен бенд кој ке ги задоволи сите вкусови)

– Петок 29.11.2019
Од Грција ни доаѓаат Сакис Доволис Трио (Блуз бенд кој пали и жари низ цела европа и америка)

– Сабота 30.11.2019
Добро познатиот Тони Зен со свој Диџеј сет

– Недела 01.12.2019
Веке добро познатите Троја во живо