КЕЛНЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО, ОПЕРАТОР, ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА, ХИГИЕНИЧАР – CONCEPT FOOD & CAFE BAR ВРАБОТУВА!

мај 7, 2023

CONCEPT FOOD & CAFE BAR во Струмица вработува на следниве позиции:

– КЕЛНЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО
– ОПЕТАРАТОР
– ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА
– ХИГИЕНИЧАР

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 075 347 502

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: