КАРНЕВАЛСКАТА ТРЕСКА ВО СТРУМИЦА ЗАПОЧНУВА ОД ЧЕТВРТОК СО СРЕДНОШКОЛЦИТЕ И ПОЗНАТИТЕ 2 БОНА!

февруари 25, 2020

🎭Карневалската треска во Струмица, започнува од #четврток со средношколскиот маскембал #2BONA🆘

А најмасовниот годинава ќе се случува во #NightclubAVATAR!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: