Карневалџиите ја преземаат власта во Струмица – Историјата за славниот струмички карневал продолжува да се испишува!

февруари 22, 2023

Карневалските денови во Струмица започнуваат од вечерва. Градоначалникот Костадинов ја предаде власта во рацете на карневалџиите кои во наредните денови ќе управуваат со градот.

„Има моменти кога морам да се предадам! Но само на карневалистите 😀 Нека почнат најубавите денови за Струмица и струмичани.“, напиша Костадинов.

Уживајте во карневалските денови на убавата Струмица!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: