strumica denes logo

КАБЕЛНЕТ-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА МОНТЕРИ: БИДИ ДЕЛ ОД МРЕЖАТА КОЈА ГО ПОВРЗУВА ГРАДОТ СО ДЕЦЕНИИ!

Автор:

Датум:

февруари 15, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 15, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

КАБЕЛНЕТ-СТРУМИЦА вработува монтери. Биди дел од мрежата која со децении го поврзува градот. За информации и закажување разговор, јавете се на следниот телефонски број: 034 344 533