Home

Perdormire
Струмица

ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЌ СО СВОЈ КОНЦЕРТ ВО СТРУМИЦА НА 18 НОЕМВРИ!

Home

Познатата балканска поп пејачка Јелена Томашевиќ на 18 ноември ќе одржи свој прв концерт во Струмица во Домот на Културата „Антон Панов“ со почеток од 20:00 часот. Специјални гости на концертот ќе бидат учениците на ОМУ „Боро Џони“ а влезници ќе може да купите од ТА „Нова Травел“ со цена од 600 денари.