ИЗВЕСТУВАЊЕ: ВО 12:00 ЧАСОТ НА ВОДИЦИ ВО СРЕДА ВО „АКВАРИУС“ ЌЕ СЕ СПУШТА СВЕТИОТ КРСТ!

јануари 17, 2022

Известување за Богојавление – Водици

Во среда (19 јануари) по повод празникот на Богојавление – Водици, на базенот „Аквариус“ во Струмица во 12:00 часот ќе се изврши осветување на водите и спуштање на Светиот Крст!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: