ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ГЛАВЕН ЦЕВКОВОД ОД БРАНА ТУРИЈА, БЕЗ ВОДА СЕ СИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА И ДЕЛОВИ ОД ГОРНИОТ ДЕЛ ОД ГРАДОТ!

јуни 29, 2022

Поради дефект на главен цевковод од брана Турија без вода ке останат сите населени места во општината како и делови пд горниот дел од градот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: