Perdormire
Струмица

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ОД УТРЕ „ГЛОБАЛ“ ЗАПОЧНУВА СО РАБОТА СО РАБОТНО ВРЕМЕ ОД 10:00 ДО 18:00 ЧАСОТ!

Од утре „Глобал“ започнува со работа со работно време од 10:00 до 18:00 часот.Одлуките денеска ги донесе Владата! Надлежните апелираат и покрај олабавувањето на мерките, граѓаните да внимаваат на самите себе и нивните најблиски и да продолжат да ги почитуваат дадените мерки.