ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД КОМУНАЛЕЦ: ВО НЕДЕЛА ГОЛЕМА АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА УЛИЦАТА „МАЈКА ТЕРЕЗА“ ВО СТРУМИЦА, СОПСТВЕНИЦИТЕ НА МОТОРНИ ВОЗИЛА, ДА НЕ ГИ ПАРКИРААТ НА УЛИЦАТА!

декември 22, 2021

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ на ден 26.12.2021 година (недела) ќе спроведе голема акција за чистење на улицата „Мајка Тереза“ во Струмица. Акцијата ќе започне во 8 часот и се замолуваат сопствениците на моторни возила, истите да не ги паркираат на улицата за да можат екипите на „Комуналец“ непречено да работат.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: