ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД „КОМУНАЛЕЦ“ : НА ПРАЗНИКОТ УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА КОЈ Е ВО САБОТА, СИТЕ ПАЗАРИ ЌЕ БИДАТ ЗАТВОРЕНИ!

август 24, 2021

ЈПКД „ Комуналец „ Струмица ги известува сите граѓани дека поради празникот Успение на Пресвета Богородица кој е во Сабота и е неработен ден сите пазари ке бидат затворени.

Пазарите ке работат во петок 27 Август 2021 година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: