Известување до граѓаните на Струмица за отстранување на возилата утре од 14:00 часот – Возилата што ќе останат на наведените улици ќе бидат отстранети со пајак служба!

март 4, 2022

Организациониот одбор на Струмичкиот карневал во соработка со СВР-Струмица а заради безбедно одвивање на главната карневалска поворка, Ве известува дека на 05.03.2022 година (сабота) со почеток од 14,00 часот ќе ги затвори за сообраќај следните улици:

– “Булевар Маршал Тито“, од потегот кружен тек кај главна пошта до подземната гража на Плоштадот;
– ул.“Ленинова“, од потегот на раскрсница со ул: “4-ти јули“ (кај ТЦ Глобал) до хотел Централ;
– ул : “Сандо Масев“, на подегот од хотел Централ – зграда на општина Струмица, до кружен тек викан “кикирика“ на ул: “Невена Стојкова“ .

Ги замолуваме сите граѓани кои вообичаено паркираат возила на улиците со делниците кои ќе бидат затворени, истите да ги отстранат пред 14,00 часот на 05.03.2022 година (сабота) заради непречно одвивање на карневалската поворка.

Возилата што ќе останат на наведените улици ќе бидат отстранети со пајак службата на сметка на сопствениците.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ