ИВАН КУКИЧ СО НОВО МАЕСТРАЛНО ДЕЛО – „БАЛАДА ЗА ЕДНА ЉУБОВ“

декември 2, 2022

Маестрално, како и секогаш. Иван Кукич го објави својот нов видео запис насловен „Балада о једној љубави“ кој веќе почна да ја освојува публиката. Музиката е на самиот Иван, додека текстот на Стефан Илич. Уживајте:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: