ИТНО СЕ ВРАБОТУВА ТАПАЦЕР И ПРЕРАБОТУВАЧ НА ДРВО ВО СТРУМИЦА, СЕ РАБОТИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК: ПРИЈАВУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНОТ НА „КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ 077 749 905!

декември 3, 2021

„КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ итно вработуваат КОВАЧ и ПРЕРАБОТУВАЧ НА ДРВО. Се работи од понеделник до петок! Сите заинтересирани за подетали информации да се јават на 077 749 905.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: