strumica denes logo

ИТНО Е ПОТРЕБНА НУЛТА НЕГАТИВ КРВНА ГРУПА ЗА 23 ГОДИШНА ДЕВОЈКА ОД СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 26, 2023

Категории:

Здравје, Струмица

Автор:

Датум:

јули 26, 2023

Категории:

Здравје, Струмица

Итно е потребна НУЛТА НЕГАТИВ крвна група за 23 годишна девојка од Струмица. Повеќе информации на следниот телефонски број: 071 571 284