Home

Perdormire
Струмица

Intelligent music project and Vrabevski super band на 13 декември со концерт во Струмица, влезот ќе биде бесплатен!

Home

Бидете дел од Промоција на новиот албум sorcery inside

Концертот ќе се одржи на 13 декември во Домот на култура во Струмица, почеток од 20:00 часот!

Учествуваат: Стојан Јанкулов- Стунджи, Славин Славчев, Боби Косатката,Бисер Иванов,Ивајло Звездомиров, Лина Никол,Иво Стефанов и Самуел Ефтимов, музички копродуцент Симон Филипс

Влезот е слободен