ИМАМЕ ОДЛИЧЕН ВИКЕНД ВО „КОСМОПОЛИТ“ – ВО ПЕТОК ГАЛА БЕНД, А ВО САБОТА ДИКАТО БЕНД!

јануари 30, 2020

Повторно најдобрата забава во градот во пријатниот и топлиот амбиент на Caffe Restaurant Cosmopolit. Овој петок ќе Ве забавува Гала Бенд,

Повелете на вистинско уживање и забава со Dikato Band.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: