strumica denes logo

ХОТЕЛ „СИРИУС“ ВРАБОТУВА РЕЦЕПЦИОНЕРИ – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

мај 31, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 31, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Хотел Сириус Спа и Велнес, има потреба од рецепционери. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 253 212