ПОТПИШАН ГРАНТ ОД 749.210,70 ЕВРА: СТРУМИЦА ЌЕ ДОБИЕ ПАМЕТЕН ВЕЛО ГРАД!

декември 22, 2021


Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Аирлија Струмицо.
Денес потпишав договор за грант од Европската Унија со вредност од 749.210,70 евра односно 46.063.500 денари.
Тригодишен проект кој Струмица ќе го направи Паметен Вело Град.

Следуваат уште многу проекти од страни извори на финансирање а со цел подобрување на секојдневието на граѓаните.
Моите зборови не се само празни ветувања.
Од срце за Струмица ❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: