strumica denes logo

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ОБЈАВИ: ВО НАПРЕДНА ФАЗА Е ГРАДБАТА НА СПОРТСКАТА САЛА ВО ООУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 25, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 25, 2020

Категории:

Струмица

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

Со засилена динамика ги реализираме капиталните проекти планирани за оваа година.

➡️Во напредна фаза на градба е спортската сала во основното општинско училиште „Никола Вапцаров“ на површина од 1.200 метри квадратни која ќе овозможи современи услови за физичкото здравје на младите генерации.

➡️Струмица – грижлив град за сите.