ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА: РАБОТИМЕ НА ИЗВЕДБА НА УЛИЦА ВО ТУРСКОТО МААЛО СО ДОЛЖИНА ОД 160 МЕТРИ – ПРОДОЛЖУВАМЕ СО РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОГРАМАТА!

јули 11, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

☑️Продолжуваме со реализација на програмата на општина Струмица со бетонски работи во 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ година.

⚒🏗Се работи на изведба на улица во турското маалo спрема Турските гробишта со должина од 160 метри.

Исто така во овој дел од градот ќе се реализира и потпорен зид на почетокот на оваа улица и реконструкција на дел од улица ,,Бетовенова” со спој на улица ,,Братство”.
Од срце за цела Струмица!❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: