strumica denes logo

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА ОБЈАВИ ДЕКА ФЕКАЛНАТА КАНАЛИЗАЦИЈА ВО БАНСКО СЕ ИЗВЕДУВА СПОРЕД ПЛАНИРАНАТА ДИНАМИКА!

Автор:

Датум:

јули 22, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 22, 2021

Категории:

Струмица

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

📣Фекалната канализација во населеното Банско се изведува според планираната динамика.

⚒Од планираните 18.000 метри досега се реализирани над 6.500 метри канализација комплет со шахти, или околу 38 проценти.

👨‍👩‍👧‍👦Обезбедуваме квалитетни услови за живот во населените места.

#СтрумицаГрижливГрад