strumica denes logo

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ЗА ПОЖАРНИКАРИТЕ: Името им е Македонија, презимето им е храброст!

Автор:

Датум:

февруари 11, 2023

Автор:

Датум:

февруари 11, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Име им е Македонија, презимето им е храброст!

Македонскиот тим спасители во кои се и нашите 8 струмичани спасуваат животи!

Јас како градоначалник заедно со сите граѓани на општина Струмица се поклонуваме пред вас браќа наши и не забораваме за вашата човечност и хуманост!