ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА: Мега Маркети и Киси Маркети доделуваат ШКОДА ФАБИА и уште 35 вредни награди!

декември 31, 2020

Големата наградна игра на Мега Маркети и Киси Маркети “Причина повеќе!” започна на 16 декември и ќе трае до 15 мај 2021. Со секоја сметка над 600 денари во која се содржат најмалку 3 купени производи од означените промотивни производи, добивате купон со кој учествувате во наградната игра.

Сите учесници во наградната игра, треба само да го пополнат купонот и заедно со фискалната сметка да го остават во означените кутии во нашите супер маркети.

Извлекувањето ќе биде јавно и транспарентно на 15 мај во Мега Маркет, проследено со жири комисија. Купувачите ќе имаат можност да добијат главна награда ШКОДА ФАБИЈА, како и 5 телевизори, 5 машини за перење, 5 машини за сушење алишта, 5 таблети, 5 велосипеди и многу ваучери.

Ве очекуваме да не посетите во нашите маркети и да бидете дел од оваа голема наградна игра, затоа што секаде можете да потрошите 600 денари, но само во Мега Маркети и Киси Маркети можете да добиете Шкода Фабиа.

За повеќе информации можете да дојдете во нашите маркети или на следниот линк на социјалните мрежи: https://www.facebook.com/megamarketstrumica

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: