ГОЛЕМА АКЦИЈА ВО КИ-ПАР ОВАА НЕДЕЛА: БЕЛА ИВЕРКА ПО ФАБРИЧКИ ЦЕНИ СО ЕКСТРА КВАЛИТЕТ!

февруари 18, 2021

Само во КИ-ПАР оваа недела голема акција на бела иверка по фабрички цени со екстра квалитет, професионално кроење и кантирање.
Побрзајте количинте се ограничени!!!!
Повелете ве очекуваме!!!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: