Home

Perdormire
Струмица

GOLD LUXURY CAFE ВЕ КАНИ НА РОДЕНДЕНСКА ЖУРКА СО ГУРУ ХАРЕ, СО РОДЕНДЕНСКА ТОРТА ЌЕ ВЕ ПОЧЕСТИ ИГОР ЏАМБАЗОВ!

Home

Gold Luxury cafe ве кани на роденденска журка по повод вториот роденден заедно со Гуру Харе , додека роденденската торта ќе ја сече и почасти Игор Џабазов 🎂 На 19 јули во недела се гледаме во GOLD на роденденска забава!