ГЕРМАНСКАТА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЦА „ИСОЛЕ“, ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКА!

март 5, 2023

Германската фирма „Isole“ која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба од работник на следната позиција:

– ХИГИЕНИЧАРКА

Заинтересираните лица може да го контактираат следниот телефонски број 078 589 191 секој работен ден од 07:00 часот до 15:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ