ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА КНИГОВОДИТЕЛ И АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАРКА!

февруари 28, 2023

Германската фирма „Isole“ која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба од работници на следната позиција:

– АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАРКА
– КНИГОВОДИТЕЛ

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број НА ВИБЕР: +38974227229

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и одлична плата на секој први.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: