ГЕРИЛА АКЦИЈА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА: ВО СТРУМИЦА ПРЕД СУДОТ И ОПШТИНАТА ПОСТАВЕНИ ТРАНСПАРЕНТИ – „ОВА Е РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“

февруари 17, 2020

Утрово герила акција осамна пред државните институции низ неколку градови низ државата. Станува збор за натписот „Ова е Република Македонија“, а истиот во Струмица е поставен пред Општината и судот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: