(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „NATURALIFE“, МЕСТО ВО КОЕ ЌЕ ПРОНАЈДЕТЕ ПРОИЗВОДИ ЗА ЗДРАВ И КВАЛИТЕТЕН ЖИВОТ!

септември 25, 2020

За сите лубители на здравите навики и преференции кон здравата исхрана ви го претставуваме новото место во градот

„Naturalife“ отворено само за вас со цел да ви создадеме уште поголеми навики во начинот на здрав и квалитетен живот.

Дојдете и посетете не ве очекува палети од различни производи,

многу Вегански намази,кремови и чоколади, производи без глутен и многу протеински чоко кремови без додатни шеќери.

„Naturalife“ се наоѓа во близина на маркетот „Зендолино“ веднаш спроти градскиот парк во Струмица.

 

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: