Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НАЈДОБРИОТ И СЕКАКОВ ВИД НА МЕБЕЛ ПО ВАША НАРАЧКА Е ВО СТРУМИЧКО ВО МЕБЕЛ 2007 – ВАСИЛЕВО!

Home

Квалитетот е загарантиран, а доставата е бесплатна.

Нарачки и информации во инбокс и на телефонскиот број :

071-723-935 .  Ве очекуваме!

 

Изработуваме:

-кујни

-детски соби

-спални

-канцелариски мебел

-комоди

и секаков вид на мебел по ваша порачка.

За цени, димензии и други дополнителни информации околу нашите производи, слободно контактирајте не на 071/723-935 (ЈОРДАН ДИМИТРИЕВ) или во инбокс на фејсбук.

Доставата до сите градови во Македонија е бесплатна.

Ве очекуваме!