(ФОТО) СУПЕР ЦЕНИ ВО „АЛБЕДО“ ВЕДНАШ НАСПРОТИ „ТИНЕКС“ : ПРОЛЕТНО НАМАЛЕНИЕ ДО 30%

мај 10, 2021

Препознатливиот бренд „АЛБЕДО“ ја преместија својата локација од „Глобал“ на Булеварот „Маршал Тито“ наспроти „ТИНЕКС“ или поточно до Уни банка, а неодамна објавија дека имаат супер нови цени, односно пролетно намаление до 30% на сите обувки. Затоа „АЛБЕДО“ секогаш ќе биде нашиот избор…повелете и посетете ги!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: