(ФОТО) СЕ ИЗДАВА 100 КВАДРАТЕН ПРОСТОР ВЕДНАШ НАСПРОТИ ХОТЕЛ „ТИВЕРИОПОЛ“ ВО СТРУМИЦА!

октомври 14, 2021

Се издава 100 квадратен простор веднаш наспроти хотел „Тивериопол“ во Струмица. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број 070214571.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: