Home

Perdormire
Екологија Струмица

(ФОТО) РЕАКЦИЈА НА ГРАЃАНИ: Масакар на Беласица – Има ли пилот во авионот?

Home

Граѓаните веќе подолго време реагираат за неконтролираното уништување на планината Беласица. Вчера на социјалните мрежи повторно се појавија фотографии и видеа од масакрот на планината.

„Масакар на Беласица, полно е диви сечачи на дрва. Има ли пилот во авионот?“ – стои во реакцијата на наш сограѓанин на социјалната мрежа фејсбук