(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: СКАРА НА КИЛО „КАЈ КЛИСА“ ОД УТРЕ ЌЕ РАБОТИ СО НАРАЧКИ ЗА ДОМА, ПОДГОТВУВААТ И ДОМАШЕН ЛЕБ И БАНИЦИ НА ФУРНА, КАКО И ВКУСНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ!

март 22, 2020

Ново во Струмица. Од утре со нарачки преку телефон и достава до вашиот дом, може да ја вкусите најдобрата скара во градот! Покрај скара на кило, „КАЈ КЛИСА“ подготвуваат и домашен леб и баница на фурна, како и највкусните традиционални специјалитети. Вaшите нарачки може да ги направите на следниот телефонски број: 071 295 733 од 07:00 па се до 19:00 часот. Ул. „Младинска“ бр.30

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: