(ФОТО) НОВО СТРУМИЦА: „QUEEN“ Е ИМЕТО НА НОВОТО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ВО ГРАДОТ НА ЗОРИЦА ЈАНЕВА, ВЕДНАШ НАСПРОТИ „ЗДРАВЕЦ“ КАЈ „ГЛОБАЛ“

март 16, 2021

Веднаш наспроти „ЗДРАВЕЦ“ кај „ГЛОБАЛ“ или поточно до оптика „ЛМ“ се отвори ново фризерско студио. Сопственичката Зорица Јанева за портал Струмица Денес вели дека „QUEEN“ на струмичани ќе им понуди висок квалитет, пристапни цели и најважно од се’ професионална услуга. Фризерското студио „QUEEN“ ги нуди следниве услуги:

ШИШАЊЕ
ФЕНИРАЊЕ
ФАРБАЊЕ
ФАРБАЊЕ КОРЕН
ФРИЗУРИ
ШАТИРАЊЕ/НИЈАНСИРАЊЕ

За подетални информации и закажување на термин, обратете се на следниот телефонски број: 077 681 473

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: