Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТО) НОВО: „АЛБЕДО“ ОД ДЕНЕСКА НА НОВА ЛОКАЦИЈА НА БУЛЕВАРОТ „МАРШАЛ ТИТО“ НАСПРОТИ „ТИНЕКС“

Home

Препознатливиот бренд „АЛБЕДО“ ја преместија својата локација од „Глобал“ на Булеварот „Маршал Тито“ наспроти „ТИНЕКС“ или поточно до Уни банка. „АЛБЕДО“ продолжува со квалитетна и пристапна за секого понуда! Повелете и посетете ги! Честитки и многу успех.