strumica denes logo

(ФОТО) НАЈДОБРОТО ЗА НАШИТЕ МИЛЕНИЦИ – ДВУ „АЛФА ВЕТЕРИНА“ ВО БЛИЗИНА НА ЧУРЛИНСКИ МОСТ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

февруари 26, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 26, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

ДВУ „АЛФА ВЕТЕРИНА“ најдоброто за вашите миленичиња. Може да ги пронајдете на ул. „Кожув“ бр.21 во Струмица или поточно во близина на Чурлински мост.

„ДВУ Алфа Ветерина“ врши:

-преглед
-лекување
-совети
-домашна посета

Во склоп на ветеринарната амбуланта работи и пет шоп во кој можете да најдете се’ за вашето милениче!

КОНТАКТ: 075 313 338