(ФОТО) ЌЕБАПЧИЊАТА ВО РЕСТОРАН „ШАЛОМ“ ВО МОМЕНТОТ СЕ ТРЕНД ВО МАКЕДОНИЈА!

јули 22, 2021

Стара традиција во Струмица е да се јаде десетка со Струмка и кромид. Во моментот ресторан „ШАЛОМ“ располага со уникатниот и традиционален рецепт за ќебапчиња за кои надалеку се зборува и слуша. Многуте гости од соседните градови и земји се доказ за тоа, а доколку ја посетите Струмица и струмичките убавини и притоа не ги вкусите најдобрите ќебапчиња во „ШАЛОМ“, исто како да не сте во Струмица.

Телефонскиот број за нарачки е следен: 070 324 222

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: