(ФОТО) И ТОА СЕ СЛУЧИ: ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА НА ТРОТОАРОТ СЕ ПРОДАВАА ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ!

јуни 21, 2021

Верувале или не, се случи и тоа. Денеска во Струмица веднаш наспроти главната пошта се продаваа делови за автомобили. Над фотографијата која се споделува на фејсбук струмичани коментираат: „Бизнисот расте, од утре ќе има и каросерии, не само галантерија“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: