Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) ЕКОЛОШКА ГЕРИЛА: ЦЕЛА СТРУМИЦА ИЗЛЕПЕНА СО НАЛЕПНИЦИ ЗА ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ!

Home

Еколошка герила акција денеска осамна во Струмица. Имено, насекаде низ градот се излепени налепници за огромното загадување на воздухот што деновиве се случува во Струмица. Викендот се одржа и протест на кој присутните побараа од надлежните поголема ангажираност за решавањето на овој проблем. Во продолжение фотографиите: